10 Nisan 2014 Perşembe

IBATECH 2014 PASTA FUARI AÇILDI!

Ibatech
Yemek Bloggerlerinin, Pasta-Çikolata-Dondurma düşkünlerinin merakla beklediği, 2 yılda bir yapılan "IBATECH 7.Uluslararası Ekmek, Pasta, Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı" bugün açıldı.
2008-2010-2012 yılında düzenlenen fuarları ziyaret etme fırsatını buldum.
Çektiğim resimleri Muhterem'le Afiyetle'de yayınlamıştım.
Kısmet olur da bu yıl da gidebilirsem bol bol resim çekmek ve yemek blogumda paylaşmak istiyorum.

Ibatech
IBATECH 7.Uluslararası Ekmek, Pasta, Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı
AÇILIŞ: 10:30 - 10 Nisan 2014 Perşembe (Bugün)
YER: İstanbul Fuar Merkezi/ Yeşilköy/  1-2-3-4 Holl


Ibatech
Fuarın basın bildirimi;
TEKNOLOJİ VE LEZZETİ BULUŞTURAN FUAR AÇILIYOR 
Ekmek ve Unlu Mamül Makinaları Sanayicileri Derneği EKMADER, Gıda Katkı ve Yardımcı Madde Sanayicileri Derneği GIDAKAT’ın desteklediği, Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından düzenlenen, Türkiye’nin en kapsamlı ve Avrupa’nın 3. büyük fırıncılık teknolojileri fuarı IBATECH 2014, 10-13 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 4.Holl’de kapılarını açıyor.
Türkiye’nin küresel anlamda en önemli oyunculardan biri olduğu ekmek, pasta, dondurma ve çikolata teknolojilerine dair fuarın açılışını Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İstanbul İl  Müdürü Kasım Piral gerçekleştirecek…

IBATECH 2014’de 15 farklı ülkeden 320 katılımcı yer alacak.
Fuarda; yüzde 80’e varan yağ tasarrufu sağlayan akıllı fırınlar, tamamen el işçiliği ile tasarlanmış ve 2012 ambalaj şampiyonasında altın madalya kazanmış pasta kutuları, Dünyada ilk defa üretilen elektrikli kara fırın, mevcut ürünlere nazaran yüzde 50 daha az elektrik, su ve deterjan harcayan endüstriyel bulaşık makineleri, yer alacak.
Bu ürünlere ek olarak IBATECH 2014’te Dünya çapında endüstriyel mutfaklarda devrim yaratan geleneksel mutfak cihazlarının yerini tutarak, alandan, zamandan ve enerjiden tasarruf sağlayan pişirme cihazları, ekmek fırınları için hijyenik su soğutma cihazları, içi dolgulu kurabiye yapan en küçük makine, ekmeklerin taze, sıcak ve hijyenik şekilde saklanmasını kolaylaştıran kağıt ambalajı ve paketleme makineleri de sergilenecek.

Drajeden elbise ve dev pasta fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "Anonim" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.
İsminizi yazmayı unutmayın!...