tag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post127924972285994364..comments2024-03-11T18:57:54.010+03:00Comments on Muhterem'le Afiyetle: TAVUK TAŞLIKMuhterem'le Afiyetlehttp://www.blogger.com/profile/00586422021546739158noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-53335332858557496862023-12-12T07:40:45.237+03:002023-12-12T07:40:45.237+03:00Kesinlikle katılıyorum👍🏻 özellikle kekik sakata...Kesinlikle katılıyorum👍🏻 özellikle kekik sakatat ve et yemeklerinin vazgeçilmez baharatı 🙂Muhterem'le Afiyetlehttps://www.blogger.com/profile/00586422021546739158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-58407357538812021192023-12-12T07:38:19.392+03:002023-12-12T07:38:19.392+03:00Oooo çok ilginç, bu bilgiyi ilk defa duydum. Öneri...Oooo çok ilginç, bu bilgiyi ilk defa duydum. Öneriniz için çok teşekkür ederim. Tarifi yapacak olanlar içinde farklı bir bilgi oldu, ihtiyaç halinde denenebilir.Muhterem'le Afiyetlehttps://www.blogger.com/profile/00586422021546739158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-90543396743001096542023-11-15T18:27:08.171+03:002023-11-15T18:27:08.171+03:00Kekik ve kirmizi pul biber ekin fena bi tatKekik ve kirmizi pul biber ekin fena bi tatAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-919893323714648612022-10-24T07:59:47.445+03:002022-10-24T07:59:47.445+03:00Taşlık zarını kurutup robottan çekip toz haline ge...Taşlık zarını kurutup robottan çekip toz haline getiriliyor bu tozu günde 3 defa 1 çay kaşığı içildiğinde safra ve böbreklerde taş kalmıyor eritiyormuşAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-21210899090861790182020-08-25T12:21:27.221+03:002020-08-25T12:21:27.221+03:00Öneriniz için teşekkür ederim.
Bu tarz tarif ve ön...Öneriniz için teşekkür ederim.<br />Bu tarz tarif ve öneriler hem benim için, hemde izleyicilerim için çok faydalı oluyor.Muhterem'le Afiyetlehttps://www.blogger.com/profile/00586422021546739158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-69139206002306940862020-08-11T00:00:47.437+03:002020-08-11T00:00:47.437+03:00Taşlıkları temizledikten sonra düsüklü tencerede 1...Taşlıkları temizledikten sonra düsüklü tencerede 15 dakika pişirin, suyunu süzdükten sonra tereyağı erittiğiniz tavada bir güzek kavurun. Pişme derecesini size bırakıyorum, ama sert olmaması için süreyi kısa tutmanızda fayda var. Bu durumda yiyebileceğiniz gibi damak tadınıza göre soğan, biber ve domates ekleyebilirsiniz. Her türlüsünü deneyip en hoşunuza gidene karar verebilirsiniz ama mutlaka Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14095449838397868332noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-15421749278327231752019-05-26T13:09:57.348+03:002019-05-26T13:09:57.348+03:00“Çoğu haram olan şeyin azı da haramdır” külli kaid...“Çoğu haram olan şeyin azı da haramdır” külli kaidesince damlasından bile sakınmak gerekir. Ona bulaşmış dokunmuş şeyden de şiddetle uzak durmak gerekir. Şu kısacık hayatımızda ebedi saadeti kazanabilmek duasıyla.. selamAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/17695374749301608082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-45760415276653060642019-03-14T21:09:13.848+03:002019-03-14T21:09:13.848+03:00Öneriniz için teşekkür ederim, emin olun bir daha ...Öneriniz için teşekkür ederim, emin olun bir daha pişirdiğim zaman düdüklü tencerede ön pişirme yapacağım :)Muhterem'le Afiyetlehttps://www.blogger.com/profile/00586422021546739158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-79255334549688309952019-03-09T14:44:12.323+03:002019-03-09T14:44:12.323+03:00Düdüklüde 35/40dk haşlayıp sotesini yapın harika y...Düdüklüde 35/40dk haşlayıp sotesini yapın harika yumuşak oluyor ☺️Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-82279451770418115042018-07-06T13:21:37.548+03:002018-07-06T13:21:37.548+03:00Öneriniz için teşekkür ederim, eminim bu tarif pek...Öneriniz için teşekkür ederim, eminim bu tarif pek çok kişinin işine yarayacaktır.Muhterem'le Afiyetlehttps://www.blogger.com/profile/00586422021546739158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-12344977203525360952018-07-06T12:35:12.290+03:002018-07-06T12:35:12.290+03:00yerseniz kırmızı şarapla pişirin iyice temizledikt...yerseniz kırmızı şarapla pişirin iyice temizledikten sonra. Şarap derken haram bir durum yok alkol etkisiyle daha hızlı ve güzel pişimi olacak. Sarhoş olma ihtimaliniz -1Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-88721509486824672532016-10-20T11:21:28.467+03:002016-10-20T11:21:28.467+03:00Merhaba,
Çok ilginç bir bilgi, verdiğiniz bu bilgi...Merhaba,<br />Çok ilginç bir bilgi, verdiğiniz bu bilgiyi daha önce hiç duymamıştım.<br />Bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim :)Muhterem'le Afiyetlehttps://www.blogger.com/profile/00586422021546739158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-50509668822812775912016-10-17T07:47:13.432+03:002016-10-17T07:47:13.432+03:00Haber eski olabilir, son zamanlarda yapılan araştı...Haber eski olabilir, son zamanlarda yapılan araştırmalar temizlenmiş taşlığın belli aralarla tüketilmesi durumunda böbrek taşlarının ertitilip atılması, çok sayıda kişiyle yapılan deneylerle kanıtlanmş durumda. Çünkü tavuk taşlığında bulunan güçlü madde insana zarar vermeden böbrek taşlarını erittiği ortaya çıkmış.Eflatunhttps://www.blogger.com/profile/05380557149989675493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-56312727099691633172015-06-13T22:21:52.701+03:002015-06-13T22:21:52.701+03:00Adsız yorumcuya,
Ne yazık ki günümüzde bazı yerler...Adsız yorumcuya,<br />Ne yazık ki günümüzde bazı yerlerde lahmacun gibi ürünleri ucuza imal edebilmek için et ürünlerinin içine tavuk sakatatı da ekliyorlar :(Muhterem'le Afiyetlehttps://www.blogger.com/profile/00586422021546739158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-7535724548415592722015-06-13T22:18:52.285+03:002015-06-13T22:18:52.285+03:00Sevgili Siyah kuğu,
Ne yazık ki ben sert yapısı yü...Sevgili Siyah kuğu,<br />Ne yazık ki ben sert yapısı yüzünden taşlık tercih etmiyorum, eşim almazsa ben taşlık almıyorum.<br />Bahsettiğin çorbadan hiç içmedim, ben tavuk sakatatında en çok tavuk ciğerini severim.<br />Bu güzel hatıralarını paylaştığın için teşekkür ederim :)Muhterem'le Afiyetlehttps://www.blogger.com/profile/00586422021546739158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-25044709131022767442015-06-13T13:00:58.360+03:002015-06-13T13:00:58.360+03:00Bilmiyorum fakat ben hiç sevmiyorum bazıları taşlı...Bilmiyorum fakat ben hiç sevmiyorum bazıları taşlığı lahmacunda kullanıyorlar hiç yenilmiyor Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-58442982253630922772013-12-12T20:18:00.933+02:002013-12-12T20:18:00.933+02:00Ellerinize sağlık , köyde yetiştiğim için sık sık...Ellerinize sağlık , köyde yetiştiğim için sık sık bu taşlıklardan temizlerdik annem kendi yetiştirdiği için pilici tam piliç tadında yerdik bir pişirmede 5 yada 6 tane keserlerdi bir koca tencere et soba üstüne konur taşlıklarını temizlemeyi çok severdim o derisi sarı ve sert ya ilginç gelirdi. taşlıktan hiç çorba yaptınızmı? annem hep tel şehriyeli çorba yapardı 5 ,6 taşlıktan ne yapsın yasiyah kuğuhttps://www.blogger.com/profile/11916941956192172102noreply@blogger.com