tag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post2826163821219090290..comments2024-03-11T18:57:54.010+03:00Comments on Muhterem'le Afiyetle: ELMALI KURABİYEMuhterem'le Afiyetlehttp://www.blogger.com/profile/00586422021546739158noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-84546521515278079292018-04-21T11:58:38.004+03:002018-04-21T11:58:38.004+03:00Çok teşekkür ederim, kaybettiğiniz bir tarifi bulm...Çok teşekkür ederim, kaybettiğiniz bir tarifi bulmanıza vesile olduğum için çok sevindim Arzu Hanım :)Muhterem'le Afiyetlehttps://www.blogger.com/profile/00586422021546739158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-44329087417482843702018-04-21T11:57:29.564+03:002018-04-21T11:57:29.564+03:00Ellerinize sağlık eminim çok güzel olmuştur, pudra...Ellerinize sağlık eminim çok güzel olmuştur, pudra şekerli kurabiyelerde kıyır kıyır yapısı ile çok güzel oluyor.<br />Teşekkür ederim :)Muhterem'le Afiyetlehttps://www.blogger.com/profile/00586422021546739158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-49695945273754965262013-01-10T01:56:36.719+02:002013-01-10T01:56:36.719+02:00Supersiniz bende seneler once emine beder'in t...Supersiniz bende seneler once emine beder'in tarifinden yararlanip yapiyordum. tabi aradan uzun sure gectigi icin unutmus ve tarifi kaybetmistim. cok tesekkur ederim tarife sayenizde yeninden kavustum. emeginize saglik.<br />arzunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-77270379859603031762009-10-22T16:28:29.200+03:002009-10-22T16:28:29.200+03:00teşekkür ederim yaptım çok lezzetli oldu ama ben ş...teşekkür ederim yaptım çok lezzetli oldu ama ben şeker koymadım hamuruna 1 çay bardağı pudra şekeri ekledim çok lezzetli olduuu :)Tarifiniz için çok teşekkür ederim kolay gelsinAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-86820575063886703422009-10-15T11:41:16.587+03:002009-10-15T11:41:16.587+03:00Merhaba,
Margarin oda sıcaklığında olursa çok iyi ...Merhaba,<br />Margarin oda sıcaklığında olursa çok iyi olur.<br />Ben vaktim varsa 2-3 saat önceden margarini buzdolabından çıkarıp, yapıyorum.<br />Oda sıcaklığındaki yumuşak margarin hamuru daha çabuk toparlıyor.<br />Eğer vakit yoksa mecburen ocakta el tavasında kaynatmadan,hafifçe eritiyorum.<br />Kolay gelsin.Muhterem'le Afiyetlehttps://www.blogger.com/profile/00586422021546739158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-40101272093473886622009-10-15T10:57:30.298+03:002009-10-15T10:57:30.298+03:00elinize sağlık ben uzun zamandır bu tarifi arıyoru...elinize sağlık ben uzun zamandır bu tarifi arıyorum ama bişey sormak istiyorum margarin oda sıcaklığında mı olacak yoksa eritecekmiyiz cevap yazarsanız sevinirm tekrar elinize sağlıkAnonymousnoreply@blogger.com