tag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post433288739632594880..comments2024-03-11T18:57:54.010+03:00Comments on Muhterem'le Afiyetle: PALAMUT TAVAMuhterem'le Afiyetlehttp://www.blogger.com/profile/00586422021546739158noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-58578191406841204462018-12-22T12:54:57.665+03:002018-12-22T12:54:57.665+03:00Yukarıda ki tartışmaya son noktayı çok güzel koymu...Yukarıda ki tartışmaya son noktayı çok güzel koymuşsunuz, eminim sizin usulde de çok güzel oluyordur.Muhterem'le Afiyetlehttps://www.blogger.com/profile/00586422021546739158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-35625399646246418212010-09-30T20:46:23.443+03:002010-09-30T20:46:23.443+03:00Şimdi atıcam tavaya ama önce mısır unuyla beyaz un...Şimdi atıcam tavaya ama önce mısır unuyla beyaz unu karıştırıp tuzuda bu karışımın içine attığımı söyleyeyim çok leziz oluyor. bilginize.memeteminhttps://www.blogger.com/profile/05944984524224268663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-24102418536848851092010-03-21T12:02:40.000+02:002010-03-21T12:02:40.000+02:00Reşat Bey,
"Palamut tava patenti alınmış bir ...Reşat Bey,<br />"Palamut tava patenti alınmış bir tarif olup, beyaz unla yapılmazsa suç işlenmiş olur" der gibi yorum bırakmışsınız.<br />Zevkler ve renkler tartışılmaz.<br />Tarifi alan sizin yorumunuzu da okuyup, isterse sözünüzü dikkate alır ve beyaz un ile yapar...Muhterem'le Afiyetlehttps://www.blogger.com/profile/00586422021546739158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-42463689224249396032010-03-20T16:11:43.709+02:002010-03-20T16:11:43.709+02:00PALAMUT TAVA MISIR UNUYLA DEĞİL BEYAZ UN'la ol...PALAMUT TAVA MISIR UNUYLA DEĞİL BEYAZ UN'la olur...<br />MISIR UNU OLMAZ, <br />BEYAZ UN KULLANIN...!!!Unknownhttps://www.blogger.com/profile/01326547448364665290noreply@blogger.com