tag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post8198667003340436712..comments2024-03-11T18:57:54.010+03:00Comments on Muhterem'le Afiyetle: KESTANE MARMELATIMuhterem'le Afiyetlehttp://www.blogger.com/profile/00586422021546739158noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-58820014561614517812018-02-02T22:50:13.100+03:002018-02-02T22:50:13.100+03:00Merhaba,
Kaynatma süresi az gelmiş olabilir, suyu ...Merhaba,<br />Kaynatma süresi az gelmiş olabilir, suyu fazla gelen reçel ve marmelatta kaynatma işlemi yeterli gelmemiş oluyor.<br />Marmelatınızı tekrar tencereye koyup, istediğiniz kıvama gelinceye kadar kaynatabilirsiniz.<br />Kaynadıkça fazla suyu buharlaşacak, kıvamını bulacaktır.<br />Kolay gelsin.Muhterem'le Afiyetlehttps://www.blogger.com/profile/00586422021546739158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-23417660525737145962018-02-02T15:33:16.986+03:002018-02-02T15:33:16.986+03:00tarifinizi denedim ama su örçüsünü yarısı kadar ko...tarifinizi denedim ama su örçüsünü yarısı kadar koymama rahmen su içine kaldı sankı şerbet oldu.<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-46116220150208581342017-01-08T00:56:49.344+03:002017-01-08T00:56:49.344+03:00Merhaba,
Çok teşekkür ederim, bence de pastalarda ...Merhaba,<br />Çok teşekkür ederim, bence de pastalarda ve süt reçelinin kullanıldığı bütün tariflerde kullanılabilir.<br />Tabii ki sizin dediğiniz gibi olur, hatta daha iyi bile olabilir.<br />Ben çatalla ezdikten sonra pişirdim ama kestane parçacıkları şekerle piştikçe biraz daha kıtır oldular.<br />Bu yüzden pürüzsüz olması için çırparken çubuk blenderden daha güçlü olduğu için mutfak robotu Muhterem'le Afiyetlehttps://www.blogger.com/profile/00586422021546739158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9072194721029136601.post-58134878104086657132017-01-04T16:38:32.515+03:002017-01-04T16:38:32.515+03:00Ellerinize sağlık süper bir marmelat olmuş. Pastla...Ellerinize sağlık süper bir marmelat olmuş. Pastlarda da kullanılabilir sanki. Birşey sormak istiyorum, kestaneler haşlandıktan sonra çatalla ezmek yerine direk rondodan geçirip sonra tencerede kaynatsak nasıl olur?neslice tariflerhttps://www.blogger.com/profile/08158799303098197916noreply@blogger.com