Muhterem'le Afiyetle

Sayfalar

▼
29 Haziran 2010 Salı

MUHTEREM'LE AFİYETLE 4 YAŞINDA!

›
Muhterem'le Afiyetle 4 yaşında! 2006 yılında başladığım yemek blogu serüvenim bıkmadan, şimdilik bir aksilik çıkmadan, devam ediyor, İn...
18 yorum:
28 Haziran 2010 Pazartesi

TAZE ZENCEFİLLİ SEBZELİ PİLAV

›
Zencefili genellikle hamur işi, çorba ve sıcak içeceklerde toz olarak kullanıyorum. Geçen kış merak edip tazesini aldım ama ne yapabilir...
11 yorum:
22 Haziran 2010 Salı

ÇAY DAVETİ 9

›
Çay davetlerinde kalabalık bir misafir grubunuz varsa mecburen tabaklarda servis yapıyorsunuz. Davetli sayısı masaya sığacak sayıda ise ...
16 yorum:
‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle

Ben Kimim?

Fotoğrafım
Muhterem'le Afiyetle
İstanbul, Türkiye
Profilimin tamamını görüntüle
Blogger tarafından desteklenmektedir.