Sayfalar

23 Temmuz 2006 Pazar

MEYVALI TAVUK GÖĞSÜ

Bir gün önceki tarifimizde tavuk göğsünü çilekli hazırlamıştık.
Bakınız; Çilekli Tavuk Göğsü
Aynı tavuk göğsü tarifi ile değişik versiyonlar hazırlamak mümkün.
Bunlarda kirazlı ve muzlu olanlar.
Hangisini seçeceğiniz size kalmış.
"Afiyetle Kalın"

MEVYALI TAVUK GÖĞSÜ;
Malzemeler:

Yarım paket margarin,
2 bardak un,
2 litre süt,
2 bardak toz şeker,
2 paket vanilya,
1 su bardağı kiraz,
2 adet muz.
TARİFİ:
Margarini eritip unu kavurun, şekeri ilave edin.
Ilık sütü, sürekli karıştırarak ekleyin.
Vanilyayı ilave edin.
Muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin.
Mikserle 10 dakika çırpın.
Muhallebiyi ayaklı kaselere paylaştırın.
Üzerini mevsimine göre kiraz, vişne, muz ile süsleyebilirsiniz.
Soğuduktan sonra servis yapın.
"Afiyet Olsun"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "Anonim" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.
İsminizi yazmayı unutmayın!...