Bu masayı geçen Pazar (18 Mart) hazırladım.
Masayı düzenlemeye fırsat bulamadan misafirlerim erkenden geldi.
Bende misafirlerimi bekletmemek için hemen resimlerini çektim.
Mönüden bahsedecek olursam;
Böreği ıspanaklı hazırladım.
Yeşil zeytinden bol garnitürlü, cevizli bir salata hazırladım.
Roka salatasına bol bol cherry domates ve Çengelköy salatalığı ekledim.
Roka salatasının peyniri için bu sefer top peynir kullandım.
Patatesi elma dilimi şeklinde doğrayıp hafif olması için fırında pişirdim.
Misafirlerimiz şarküteri ürünleri yemediği için et kavurdum.
Reçel olarak 4 çeşit kendi hazırladığım reçelleri servis ettim.
Kahvaltı sonrası kahve eşliğinde yeriz diye düşünerek tatlıyı hazırladım.
Tatlı olarak yıllar önce sık sık yaptığım "Saklı Kek" yaptım.
O gün misafirlerimin arasında saklı kekin tarifini öğrendiğim Sevinç yengemde vardı.
Eski günleri yad etmek ve tarifi hatırlamak için yaptım.
Tarifi blogda yoktu, bu vesile ile resimlerini çektim tarifini ayrıca yayınladım.
KAHVALTI MASASI MÖNÜSÜ;
Tarifin ismine tıklayarak, tarife ulaşabilirsiniz.
Reçellerim;
"Afiyetle Kalın"
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "Anonim" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.
İsminizi yazmayı unutmayın!...