Muhterem'le Afiyetle

Sayfalar

▼
31 Mart 2010 Çarşamba

FIRIN POŞETİNDE KARNABAHAR

›
Bahar geldi, kış sebzelerine yavaş yavaş veda ediyoruz. Ülkemizin 4 mevsimi de yaşaması bizim için ne büyük bir lütuf. Her mevsimin ayrı s...
11 yorum:
30 Mart 2010 Salı

PATATESLİ TURŞU KAVURMASI

›
Kış için hazırladığımız turşuların sonuna gelmek üzereyiz. Turşunun en dipte kalan bölümü genellikle tuzlu oluyor. Ben son turşularımı önc...
15 yorum:
29 Mart 2010 Pazartesi

NARLI JÖLELİ PUDİNG

›
Tuz Biber dergisinin Mart sayısında konuk blog yazarı bendim. Bakınız; Muhterem'le Afiyetle Tuz Biber Dergisinde Bu tarif, dergi için ...
11 yorum:
‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle

Ben Kimim?

Fotoğrafım
Muhterem'le Afiyetle
İstanbul, Türkiye
Profilimin tamamını görüntüle
Blogger tarafından desteklenmektedir.