Muhterem'le Afiyetle

Sayfalar

▼
27 Şubat 2012 Pazartesi

PİLİÇ TOPKAPI

›
Piliç Topkapı fileto şeklinde hazırlanmış tavuk butunun, dolma içi ile sarılmasıyla hazırlanıyor. Lezzetli, bir o kadar da şık bir yeme...
15 yorum:
21 Şubat 2012 Salı

BROKOLİ VE MANTARLI FIRIN MAKARNA

›
Kış sebzelerinden olan brokoliyi daha çok salata olarak tüketiyoruz. Fırında graten olarak pişirmekte brokoliye çok yakışıyor. Çocuk...
11 yorum:
18 Şubat 2012 Cumartesi

HAMSİ ÇORBASI

›
Balık çorbası bizim aile için yeni bir durum. Bizde balıkla çorba yapmak gibi bir âdet yoktur. Balık çorbası tariflerini gördükçe ben...
9 yorum:
‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle

Ben Kimim?

Fotoğrafım
Muhterem'le Afiyetle
İstanbul, Türkiye
Profilimin tamamını görüntüle
Blogger tarafından desteklenmektedir.