İşte bu pide tam size göre.
Ben çıtır çıtır olan hamur işlerini sevmediğim için yumuşak olan tarifleri deneyip, yapıyorum.
Bu pideyi de Cumartesi günü yaptım.
Hamuru çok çabuk kıvama geldi ve bekleme süresine de uyunca oldukça güzel kabardı.
Hamurdan yuvarlak Borcam'a sucuklu-yumurtalı olarak hazırladım.
Sucuk yiyemediğim için kendim için tart kalıbına en sevdiğim ikili olan domates-peynirli hazırladım.
Son anda aklıma kıvırdığım kenar kısımlarına çörek otu serpmek geldi.
Çörek otu ile hem tadı, hemde görüntüsü daha da güzelleşti.
Akşam 2 dilim yedim.
Gerisini sabah kahvaltısında yedik, hâla yumuşacıktı.
Vereceğim ölçülerle 2 adet pide hamurunuz oluyor.
Beyaz peynir yerine çökelek kullanabilirsiniz.
Bu tarifi kahvaltı misafirlerime de hazırladım.
Kahvaltı masasının resimleri 👉BURADA
Beyaz peynir yerine çökelek kullanabilirsiniz.
Bu tarifi kahvaltı misafirlerime de hazırladım.
Kahvaltı masasının resimleri 👉BURADA
"Afiyetle Kalın"