1 Temmuz 2010 Perşembe

ÇÖREKOTLU KURABİYE

Muhterem'le AfiyetleHenüz ailece tatile çıkmıyoruz, buralardayım.
Buradaysam sayfamı sık sık güncellerim, beklerim.

Bu arada;
Muhterem'le Geziye'de Haziran ayında düzenlenen 2010 İsmek Feshane Sergisine ait resimleri yayınlamaya devam ediyorum.
Fırsat bulursam bazen 3 ayrı branştan resimler yayınlıyorum.
El sanatlarını seviyorsanız sık sık uğramayı unutmayın.
Muhterem'le Geziye-İsmek Feshane Sergisi 2010


29 Haziran 2010 Salı

MUHTEREM'LE AFİYETLE 4 YAŞINDA!

Muhterem'le Afiyetle 4 yaşında!
2006 yılında başladığım yemek blogu serüvenim bıkmadan, şimdilik bir aksilik çıkmadan, devam ediyor, İnşallah daha da devam edecek.
Geçen yıl dediğim gibi bizim evde yemek piştiği sürece ben buradayım, beklerim efendim : )
"Afiyetle Kalın"

*Resimleri son 1 senede yaptığım bazı yemeklerin resimlerinden oluşturdum.

28 Haziran 2010 Pazartesi

TAZE ZENCEFİLLİ SEBZELİ PİLAV

Muhterem'le Afiyetle
Zencefili genellikle hamur işi, çorba ve sıcak içeceklerde toz olarak kullanıyorum.
Geçen kış merak edip tazesini aldım ama ne yapabilirim diye epey bir araştırma yapmam gerekti.
Yemek dergisinde gördüğüm "taze zencefil şerbeti" ve Afiyetle.com'da gördüğüm sebzeli pilav taze zencefil ile denediğim tarifler oldu.