Cumhuriyetimizin 94. yıl dönümü kutlu olsun.
Bu arada;
Önceki paylaşımımda bahsettiğim Sivas tatilim bitti, artık İstanbul'dayım.
Ben yokken tariflerle ilgili gelen sorulara İstanbul'a dönünce cevap verebildim.
Artık evde olduğum için sayfayı daha sık güncelleyeceğim İnşaAllah😊
"Afiyetle Kalın"
29 Ekim 2017 Pazar
21 Ekim 2017 Cumartesi
ÇİKOLATALI İNCİR
Sivas'tan herkese merhaba 😊
Ben 17 Ekim'den beri 10 günlüğüne Sivas'tayım.
Buraya gelmeden önce sayfaya tarifleri yazıp, otomatik yayınlama yapacaktım fakat yolculuk öncesi yazı yazmaya hiç fırsatım olmadı.
Buraya geldikten sonra da bilgisayara girmeye hiç fırsat bulamadım😌
Bu sebeple 1 haftadır sayfa da yeni tarif yoktu.
Burayı ve diğer sayfalarımı güncellemeye fırsat bulamıyorum ama özellikle Sivas'ta gezdiğim yerleri hemen İnstagram hesabımdan paylaşıyorum.
İnstagram hesabım muhteremleafiyetle
Ben 17 Ekim'den beri 10 günlüğüne Sivas'tayım.
Buraya gelmeden önce sayfaya tarifleri yazıp, otomatik yayınlama yapacaktım fakat yolculuk öncesi yazı yazmaya hiç fırsatım olmadı.
Buraya geldikten sonra da bilgisayara girmeye hiç fırsat bulamadım😌
Bu sebeple 1 haftadır sayfa da yeni tarif yoktu.
Burayı ve diğer sayfalarımı güncellemeye fırsat bulamıyorum ama özellikle Sivas'ta gezdiğim yerleri hemen İnstagram hesabımdan paylaşıyorum.
İnstagram hesabım muhteremleafiyetle
13 Ekim 2017 Cuma
ERİKLİ CRUMBLE
Erik ve Crumble kesinlikle muhteşem ikili 😍😍😍
Crumble yani kırıntı tatlısına göz alıcı rengi olan meyveler (erik-çilek-vişne gibi) çok yakışıyor.
Bu tatlının zemininde meyve olduğu için ısıya ilk o maruz kalıyor ve meyveler piştikçe muazzam bir renk veriyor.
Ben daha önce çilek ve incirle yaptım, hepsine bu tarif çok yakışıyor ama renk olarak kırmızı ve mor renkli meyveler çok güzel oluyor.
Kısmetse kışın, yazın dondurucuya kaldırdığım vişne ile crumble hazırlamayı düşünüyorum.
Artık rengi nasıl patlar bilemiyorum 😄
Crumble yani kırıntı tatlısına göz alıcı rengi olan meyveler (erik-çilek-vişne gibi) çok yakışıyor.
Bu tatlının zemininde meyve olduğu için ısıya ilk o maruz kalıyor ve meyveler piştikçe muazzam bir renk veriyor.
Ben daha önce çilek ve incirle yaptım, hepsine bu tarif çok yakışıyor ama renk olarak kırmızı ve mor renkli meyveler çok güzel oluyor.
Kısmetse kışın, yazın dondurucuya kaldırdığım vişne ile crumble hazırlamayı düşünüyorum.
Artık rengi nasıl patlar bilemiyorum 😄
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)