14 Mayıs 2010 Cuma

MARİNE EDİLMİŞ TAVUK EŞLİĞİNDE BUĞDAY PİLAVI

Muhterem'le AfiyetleTuz Biber dergisinin Mart sayısında yayınlanan tariflerimden birisi de bu tarifti.
Buğdayı çorbada, salatada, garnitürlerde sık sık kullanıyorum ama daha önce pilavını denememiştim.
Bu tarif geçen yaz Sofra dergisinde yayınlanmıştı, orada görüp yapmıştım.
Buğday, bulgura ve pirince bakarak daha geç piştiği için önden biraz haşlamak gerekiyor.
"Afiyetle Kalın"


SWEET (TATLI) BLOG ÖDÜLÜ

"Papatya68" blogunun sahibi olan sevgili arkadaşım Aynur, beni Sweet (tatlı) Blog Ödülüne layık görmüş.
Çok teşekkür ediyorum.
Benimde 10 arkadaş seçmem gerekiyormuş ama pek çok Blog yazarının bu ödülü hak ettiğine inanıyorum.
Ve bu ödülü bütün blog yazarlarına gönderiyorum.
"Afiyetle Kalın"

12 Mayıs 2010 Çarşamba

ENGİNAR PANE

Enginar Pane tarifini Mis Kokulu Lezzetler blogunun sahibi Mine'de gördüm.
Değişik enginar tariflerini denemeyi çok sevdiğim için hemen not alıp, denedim.
Önerisine uyup, bol salata ve sarımsaklı yoğurt ile servis yaptım.
Açıkçası beni şaşırtacak kadar lezzetli olmuştu.
Enginarlar ortadan kalkmadan bir denemenizi tavsiye ederim.
"Afiyetle Kalın"