Tuz Biber dergisinin Mart sayısında yayınlanan tariflerimden birisi de bu tarifti.
Buğdayı çorbada, salatada, garnitürlerde sık sık kullanıyorum ama daha önce pilavını denememiştim.
Bu tarif geçen yaz Sofra dergisinde yayınlanmıştı, orada görüp yapmıştım.
Buğday, bulgura ve pirince bakarak daha geç piştiği için önden biraz haşlamak gerekiyor.
"Afiyetle Kalın"
14 Mayıs 2010 Cuma
SWEET (TATLI) BLOG ÖDÜLÜ
12 Mayıs 2010 Çarşamba
ENGİNAR PANE
Enginar Pane tarifini Mis Kokulu Lezzetler blogunun sahibi Mine'de gördüm.
Değişik enginar tariflerini denemeyi çok sevdiğim için hemen not alıp, denedim.
Önerisine uyup, bol salata ve sarımsaklı yoğurt ile servis yaptım.
Açıkçası beni şaşırtacak kadar lezzetli olmuştu.
Enginarlar ortadan kalkmadan bir denemenizi tavsiye ederim.
"Afiyetle Kalın"
Değişik enginar tariflerini denemeyi çok sevdiğim için hemen not alıp, denedim.
Önerisine uyup, bol salata ve sarımsaklı yoğurt ile servis yaptım.
Açıkçası beni şaşırtacak kadar lezzetli olmuştu.
Enginarlar ortadan kalkmadan bir denemenizi tavsiye ederim.
"Afiyetle Kalın"
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)