Bende Ramazan gelmeden şimdilik elimde ki son kahvaltı masasının resimlerini yayınlamak istedim.
Bu masayı annem, benim abim ve eşimin abisi için hazırlamıştım.
11 kişilik bir aile masası olmuştu.
Menüyü hazırlarken herkesin damak tadına hitap edebilecek tarifler seçmeye gayret ettim.
Kıymalı midye böreği yaptım ama kıyma yemeyenler için kazayağı otlu börek yaptım.
Abimin en sevdiği Pazar kahvaltısı ürünü olan Yürek kavurmayı abimi düşünerek menüye ekledim.
Kızartmada vardı, kızartmayı ağır bulanlar için hafif bir salata olan roka salatası da vardı.
Şimdi sizi menünün ayrıntıları ile başbaşa bırakıyorum.
KAHVALTI MASASI MENÜSÜ;
Tarifin ismine tıklayarak, tariflere ulaşabilirsiniz.
Yürek pişirdiğiniz zaman sıcağı sıcağına servis yapmanız gerekiyor, yoksa hemen yağları donabiliyor.
Bu ayrıntıyı düşünerek yüreği kapaklı bir kapta masaya yerleştirdim.
Karışık Kızartma
Son dönemde kahvaltı için bu şekilde kızartma hazırlıyorum.Patates, kırmızı ve yeşil biberi, mantarı küp küp doğrayıp, kızartıyorum.
Rengarenk bir görüntü ortaya çıkıyor.
TATLILAR;
Reçellerim;
3-Kaymak
"Afiyetle Kalın"