Muhterem'le Afiyetle 12 yaşında🎉🎉🎉
29 Haziran 2006 tarihinde açtığım blogum Muhterem'le Afiyetle aralıksız yayın yaparak çok şükür 12. yılına girdi 😍😍😍
Her yıl olduğu gibi bu yıldönümü içinde bir yıl içinde yayınladığım tariflerden seçerek bir kolaj oluşturdum.
Her yıl yazdığım gibi;
Rabbim ömür ve sağlık verdiği müddetçe,
bizim evde yemek piştiği sürece ben buradayım, beklerim efendim 😊
Hep beraber daha nice uzun yıllara İnşallah!
"Afiyetle Kalın"
29 Haziran 2018 Cuma
28 Haziran 2018 Perşembe
ENGİNARDA FAVA
Bir önce ki bölümde yayınladığım taze bakla favası ile birde enginarda fava hazırladım.
Tam bahar ve yaz masalarına uygun bir tarif.
Benim gibi fava yaptığınız bir gün, favanın birazını da limonlu suda haşladığınız enginarın içinde servis yapabilirsiniz.
"Afiyetle Kalın"
Tam bahar ve yaz masalarına uygun bir tarif.
Benim gibi fava yaptığınız bir gün, favanın birazını da limonlu suda haşladığınız enginarın içinde servis yapabilirsiniz.
"Afiyetle Kalın"
26 Haziran 2018 Salı
TAZE İÇ BAKLADAN FAVA
Taze bakla çoktan tükendi fakat bazı tezgahlarda halen iç bakla bulmak mümkün.
Daha çok kuru bakla ile yapılan fava, taze iç bakla ile de yapılıyor.
Bir kaç hafta önce ortalıkta bol bol taze bakla ve iç bakla varken bende fava yaptım.
Birazını bu şekilde servis ettim, bir kısmını da enginar içinde servis yaptım.
Enginarda fava tarifini de bir sonra ki yazı da paylaşacağım.
*Taze iç bakladan fava tarifini Dokuzuncu Bulut sitesinden aldım.
Daha çok kuru bakla ile yapılan fava, taze iç bakla ile de yapılıyor.
Bir kaç hafta önce ortalıkta bol bol taze bakla ve iç bakla varken bende fava yaptım.
Birazını bu şekilde servis ettim, bir kısmını da enginar içinde servis yaptım.
Enginarda fava tarifini de bir sonra ki yazı da paylaşacağım.
*Taze iç bakladan fava tarifini Dokuzuncu Bulut sitesinden aldım.
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)