Yine şarküteri ürünleri kullanmadığım bir mönü oldu.
Günün tek fiyaskosu, piştikten sonra soğumasına fırsat vermeden kalıbından çıkarmaya çalıştığım ama dibi kalıpta kalan kek oldu : (
Neyse ki tadı yerindeydi, üzerini de orman meyveli krem şanti ile kapladım,
görüntü olarak biraz kendine geldi : )
Kahvaltı mönümüz;
Tavuklu Milföy
Kereviz Salatası
Yumurtalı Pırasa
Soğumasına fırsat vermeden kalıptan çıkardığım için, dibi kalıpta kalan Yaban Mersinli Kek
Peynir Tabağı ( beyaz peynir, kaşar peynir, köy peyniri, Van otlu peyniri, cherry domates)
Kış aylarının vazgeçilmezi tahin-pekmez, kestane balı, çilek reçeli, kaymak.
"Afiyetle Kalın"
Emirgan Korusunda ki gezimizin 2. bölümünde Sarı ve Beyaz Köşkü, Beyaz köşkün önünde ki havuzu ve pek çok lale resmini görebilirsiniz.
Bakınız;
Muhterem'le Geziye-Emirgan Korusu 2010 2.Bölüm