5.Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata Teknolojileri Fuarı'na ait resimlerin 2. ve 3.bölümünü pasta resimlerine ayırdım.
Maket pastalar, şeker hamuru ile hazırlanan pastalar, marzipan ile hazırlanan pastalar, jeller-jöleler ve krem şanti ile hazırlanan pastalar, ödül alan pastalar, sadeler, abartılı olanlar, v.s. hepsini 2. ve 3.bölümde görebilirsiniz.
19 Nisan 2012 Perşembe
17 Nisan 2012 Salı
IBATECH 2012 PASTA FUARI-1.BÖLÜM
5.Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata Teknolojileri Fuarı (Ibatech 2012) 12-15 Nisan 2012 tarihlerinde Yeşilköy CNR Expo Center'da düzenlendi.
Bu fuar İstanbul'da 2 yılda bir yapılıyor, önümüzde ki yıl 6.sı Ankara'da ATO Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde 14-17 Mart 2013 tarihlerinde düzenlenecekmiş.
Bu fuar İstanbul'da 2 yılda bir yapılıyor, önümüzde ki yıl 6.sı Ankara'da ATO Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde 14-17 Mart 2013 tarihlerinde düzenlenecekmiş.
16 Nisan 2012 Pazartesi
YOĞURTLU BROKOLİ SALATASI
Bugün niyetim Cumartesi günü gittiğim "IBATECH 5.Uluslararası Ekmek, Pasta, Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı" resimlerini yayınlamaktı ama bugünlerde o kadar yoğunum ki fuar da çektiğim resimlere bile dün akşam bakabildim.
Resimleri düzenlemek biraz vaktimi alacağı için bugün tarif vereyim, resimlerimi düzenleyip, yazımı hazırlayayım, bir sonra ki bölümde bol resimli fuar yazısını görebilirsiniz.
Bugünlerde o kadar yoğunum ki lale festivali başladığı halde, hiç bir yere gidemedim, henüz tek dal lale resmi bile çekemedim.
İnşallah laleler kendinden geçmeden, zamanı bitmeden lale turu yapıp, resimlerini çekebilirim.
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)