5.Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata Teknolojileri Fuarı'na ait resimlerin 2. ve 3.bölümünü pasta resimlerine ayırdım.
Maket pastalar, şeker hamuru ile hazırlanan pastalar, marzipan ile hazırlanan pastalar, jeller-jöleler ve krem şanti ile hazırlanan pastalar, ödül alan pastalar, sadeler, abartılı olanlar, v.s. hepsini 2. ve 3.bölümde görebilirsiniz.
Polen Food grubu İstanbul Boğazı'nda yer alan Boğaziçi köprüsünü, Ortaköy Camisini ve Kız Kulesini hazırlamışlardı.
İreks Gıda'nın stantın da yer alan, bir fırın ve ekmek ustasının konu edildiği bu pastaya hayran oldum, küçük ekmek somunlarının güzelliğine bakar mısınız.
2012 Uluslararası Gastronomi Festivalinde Bronz madalya alan Hüseyin Ciritçi'nin hazırladığı pasta.
2012 Uluslararası Gastronomi Festivalinde Altın Madalya kazanan Erdal Elveren ve Marzipan ile hazırladığı pastası.
3.Bölümde görüşmek üzere....
bunlar sanat eseri. orda olmak isterdim
YanıtlaSilBen bu fuarı kaçırdım. Keşke gitmeden haber verseydiniz:) O kadar çok gitmek istedim, nasip olmadı. Seneye inşallah. Allah'tan muhterem hanım bol bol resim çekmişsiniz de gitmiş kadar oldum. Allah razı olsun sizden.
YanıtlaSilSevgilerimle..
çok güzeeeel....hele fırın temalı pastaya bittim:)
YanıtlaSilçok güzeller..bizim için harcadığın emeğe sağlık.sayende bizde gitmiş olduk selamlar,sevgiler..
YanıtlaSil