Her zaman anında paylaşım yapmak mümkün olmuyor.
Dün çaya misafirlerim vardı.
Kalabalık olduğumuz için masa kurmadım, hazırladıklarımı servis tabağında servis yaptım.
Resmi çekerken ürünler çok sıkışık durmasın diye geniş servis tabağı kullandım.
Menüden bahsedecek olursam, kışın böreklerimi genellikle ıspanaklı hazırlarım, dün de ıspanaklı börek hazırladım.
Poğaça olarak uzun zamandır yapmadığım 3-2-1 poğaça hazırladım.
2 çeşit salata hazırladım, birisi tavuklu şehriye salatası, diğeri de patates yatağında havuç tarator.
Kurabiye yerine irmikli bonbon hazırladım.
Tatlı olarak çok pratik bir tatlı olan irmikli, pileli baklava hazırladım.
Tabakta servis yaptığım için yiyeceklerin tatları birbirine karışmasın diye pasta kapsülleri kullandım.
ÇAY DAVETİ MENÜSÜ;
"Afiyetle Kalın"