Bir kaç gün önce patatesçi de çok güzel minik taze patatesler görüp fırında köfte veya etle pişiririm diye almıştım, kahvaltıya kısmet oldular.
Yanına salçalı çiçek sosis pişirdim.
Börek olarak kıymalı börek, salata olarak roka salatası hazırladım.
Reçel benim kahvaltı masalarımın olmazsa olmazıdır.
Gül reçelim vardı, bir gün önceden de portakal reçeli pişirdim.
Bu aralar Cocostar Kek kadar sık yaptığım bir tatlı daha var o da tart kek.
Tart keki hazırlayıp üzerini istediğiniz gibi süslüyorsunuz.
İlk yaptıklarımda hep muzla süsleme yaptım, önümüzde ki günlerde kivi ile, baharda çilekle süsleme yapacağım.
Geçen Pazar günü gelen misafirlerime hazırladığım zaman süslemesinde muz değil, yaprak çikolata kullandım.
KAHVALTI MASASI MENÜSÜ;
Tarifin ismine tıklayarak, tariflere ulaşabilirsiniz.
1- Gül Reçeli
2-Kaymak
"Afiyetle Kalın"