Enginardan midye dolma tarifini geçen yaz görmüştüm, fikir çok hoşuma gitmişti ama tarifi deneyecek uygun enginar bulamamıştım.
Bu sene enginar mevsimi başlayınca, yaptığım enginar tariflerinden birisi de bu dolmaydı.
Bu tarifi enginar mevsiminde yaptım fakat Ramazan ve Bayram koşturmacası içinde ne yazık ki mevsiminde yayınlamaya fırsat bulamadım.
Daha önce yayınladığım Enginar tariflerim 👉BURADA
13 Temmuz 2018 Cuma
10 Temmuz 2018 Salı
TAZE KAYISI REÇELİ
Mevsim meyvelerinden olan kayısı tezgahlardan kalkmadan reçel yapmaya ne dersiniz?
Bir kaç hafta önce, hem kirazla hemde taze kayısı ile reçel hazırladım.
Kiraz reçelinin tarifini daha önce verdim.
Bugünde tüm aşamaları ile taze kayısı reçelinin tarifini vereyim.
Daha önce kuru kayısı ile bademli bir reçel hazırlamıştım.
Onun linkini de aşağıda bulabilirsiniz.
"Afiyetle Kalın"
Bir kaç hafta önce, hem kirazla hemde taze kayısı ile reçel hazırladım.
Kiraz reçelinin tarifini daha önce verdim.
Bugünde tüm aşamaları ile taze kayısı reçelinin tarifini vereyim.
Daha önce kuru kayısı ile bademli bir reçel hazırlamıştım.
Onun linkini de aşağıda bulabilirsiniz.
"Afiyetle Kalın"
3 Temmuz 2018 Salı
KAŞARLI KUŞKONMAZ
Kuşkonmazlı tariflere devam ediyorum.
Bugünkü kuşkonmaz tarifimiz, çok pratik bir tarif olan kaşarlı kuşkonmaz.
Kuşkonmazla çorba yaptığım zaman saplarını sebze soyucu ile soymuştum ama bu tarifte gerek görmedim.
Haşlama yada buharda pişirme gibi ön pişirme yapmadan fırın kabına dizdim, tuz serptim.
Üzerine kaşar rendesi serptim.
Dekoratif görünmesi için, çiçeklerinin üzerine kaşar serpmedim.
Kuşkonmazların üzerine yorgan örtüp, uykuya yatırmışım gibi göründüler 😄
Ön pişirme yapmadığım halde çok güzel pişti.
Birde Pastırmalı kuşkonmaz tarifi hazırladım, onun tarifini de önümüzde ki günlerde yayınlayacağım.
Kuşkonmaz bitkisi hakkında ki bilgiler ve terbiyeli kuşkonmaz çorbası tarifi 👉BURADA
"Afiyetle Kalın"
Bugünkü kuşkonmaz tarifimiz, çok pratik bir tarif olan kaşarlı kuşkonmaz.
Kuşkonmazla çorba yaptığım zaman saplarını sebze soyucu ile soymuştum ama bu tarifte gerek görmedim.
Haşlama yada buharda pişirme gibi ön pişirme yapmadan fırın kabına dizdim, tuz serptim.
Üzerine kaşar rendesi serptim.
Dekoratif görünmesi için, çiçeklerinin üzerine kaşar serpmedim.
Kuşkonmazların üzerine yorgan örtüp, uykuya yatırmışım gibi göründüler 😄
Ön pişirme yapmadığım halde çok güzel pişti.
Birde Pastırmalı kuşkonmaz tarifi hazırladım, onun tarifini de önümüzde ki günlerde yayınlayacağım.
Kuşkonmaz bitkisi hakkında ki bilgiler ve terbiyeli kuşkonmaz çorbası tarifi 👉BURADA
"Afiyetle Kalın"
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)