Menü için ıspanaklı börek, yeni bir tarif olan krem peynirli, susamlı rulo poğaça, salatalıklı arpa şehriye salatası, fasulye diblesi, dondurma topu kurabiyesi ve tatlı olarak pileli, irmikli baklava hazırladım.
Çeşit olarak 5 çeşidi geçmemeye çalışıyorum ama söz konusu salata olursa 6. ürün mutlaka bir salata çeşidi oluyor.
O günde arpa şehriye salatası dışında yeni çıkmaya başlayan taze fasulyeden fasulye diblesi pişirdim.
Sadece hanımların olduğu çay veya kahvaltı masalarında kırmızı renkli ürünler kullanmayı seviyorum.
Bu arada misafirlerimi artık 10 kişilik yeni masamda ağırlıyorum, öncekinden daha uzun olan bu masa sayesinde kalabalık misafirlerimi daha rahat ağırlayabiliyorum.
ÇAY DAVETİ MENÜSÜ;
Tarifin ismine tıklayarak, tariflere ulaşabilirsiniz.
"Afiyetle Kalın"
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "Anonim" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.
İsminizi yazmayı unutmayın!...