3 gün içinde annemde vakit geçirdik, akraba ziyaretine gittik, son gün ise kahvaltı ve akşam yemeğinde bana toplandık.
Zaman su gibi akıp, geçti.
O gün (25 Ocak) yeğenim Enes'in doğum günüydü, akşam bir aradayken kutlamış olduk.
Akşam yemeği menüsü;
Düğün Çorbası
Püreli Ispanak Graten
Pirinç Pilavı
Soslu Tavuk Baget 'ten oluşuyordu.
KAHVALTI MENÜSÜ;
Fırında Peynirli Sigara Böreği
Salataya bu sefer halka halka doğradığım bebek mısır konservesi ilave ettim.
Bebek mısır doğrandığı zaman çiçeğe benzediği için bu salataya çok güzel uyum sağladı.
Yöresel yemeklerimizden birisi olan bu sarmayı annem hazırlayıp, getirdi.
Sonradan geldiği için masanın genel resimlerinde görünmüyor.
Ananaslı keki kahvaltı için hazırlamıştım ama kurabiye ve reçel çeşitleri varken keki akşama bıraktık
Akşam yemeğinden sonra bir kaç krem şanti hamlesi ile kek, o gün doğum günü olan yeğenim Enes'in doğum günü pastasına dönüştü : )
Reçellerim;
"Afiyetle Kalın"