10 Nisan 2012 Salı

NİŞASTALI KURABİYE

Muhterem'le Afiyetle
Nişastalı kurabiyenin esprili pek çok ismi var.
Mesela damat boğan, kaynana boğan kurabiye gibi : )
Ben bu isimleri  değil nişastalı kurabiye ismini kullanıyorum.
Fakat yanında sıvı bir şeyler içmeyince insanı boğacakmış gibi olduğu fikrine katılıyorum : )
"Afiyetle Kalın"


9 Nisan 2012 Pazartesi

IBATECH 2012 PASTA FUARI BU HAFTA AÇILIYOR!

Yemek Bloggerlerinin, Pasta-Çikolata-Dondurma düşkünlerinin merakla beklediği, 2 yılda bir yapılan "IBATECH 5.Uluslararası Ekmek, Pasta, Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı" Perşembe günü açılıyor.
2008 ve 2010 yılında düzenlenen fuarları ziyaret etme fırsatını buldum, kısmet olur da bu yıl da gidebilirsem bol bol resim çekmek ve buradan paylaşmak istiyorum.

7 Nisan 2012 Cumartesi

SUCUKLU BULGURLU PAZI

Geçen yıl pazardan aldığım madımağı Gül ablanın tarifi ile bu şekilde pişirmiştim.
Bakınız;
Pazıyı çok severim, fakat klasik şekilde pişirmek istemediğim için, tarifi pazıya uyarladım.
Çok güzel oldu, sucuk ve bulgur pazıya da çok yakıştı.
"Afiyetle Kalın"