Masanın örtüsünü ve peçeteleri sonbahara uygun olsun diye kahverengi ve turuncu tonlarında kullandım.
Çorba olarak Ezo gelin çorbası yaptım.
Masanın ortası için yoğurtlu salata, kıvırcık salata ve kıymalı börek hazırladım.
Ortada doyurucu yemekler olduğu için çorba-pilav-köfte dışında ayrıca bir ana yemek hazırlamadım.
Tatlı olarak Fındıkzade tatlısı hazırladım.
AKŞAM YEMEĞİ MÖNÜSÜ;
Ezo Gelin Çorbası
Pirinç Pilavı
Köfte
Pancarlı, havuçlu, turplu kıvırcık salata
Tatlı olarak; Fındıkzade Tatlısı
"Afiyetle Kalın"
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "Anonim" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.
İsminizi yazmayı unutmayın!...