Bu masayı hazırladığım gün köyde de hava yağmurlu ve serindi.
Masayı balkona kurmuştum ama yemeği yer yemez soğuk yüzünden içeriye geçmiş, çayımızı içeride içmiştik.
Menüyü oluştururken klasik tariflere yer verdim.
Çorba olarak, bol baharatlı Ezo gelin çorbası pişirdim.
O günler patlıcanın, bostanda bahçede yetiştiği günlerdi.
Ana yemek olarak karnıyarık hazırladım.
Karnıyarık ve pirinç pilavı ayrılmaz ikili olduğu için pirinç pilavı pişirdim.
Emine halamın her gelişinde getirdiği bahçe marulları ile karışık salata hazırladım.
İncirin en güzel zamanlarıydı, bize de bol bol incir geliyordu.
Tatlı hazırlamadım, onun yerine incir servis ettim.
Bu mevsimde taze incir resmi yayınladığım için üzgünüm 😔
AKŞAM YEMEĞİ MÖNÜSÜ;
Tarifin ismine tıklayarak, tariflere ulaşabilirsiniz.
Domatesli, Soğanlı Kıvırcık Salatası
Taze İncir
"Afiyetle Kalın"
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorum yazmak için;
Google hesabınız yoksa "Anonim" bölümünü işaretleyerek yorum yazabilirsiniz.
İsminizi yazmayı unutmayın!...