Perşembe günleri bir araya geldiğimiz 15-20 kişilik bir grubumuz var.
Yaz ayları hariç her Perşembe birimizin evinde toplanıp, önce Kuran okuyoruz daha sonra çay içiyoruz.
1 kişiye sıra senede 2 defa ancak geliyor.
Yazın okullar kapanınca ara veriyoruz.
Sonbaharda büyük bir özlemle tekrar toplanmaya başlıyoruz.
Sıra bana geleceği zaman mönümde değişik bir şeyler hazırlamaya yada yeni öğrendiğim tarifleri paylaşmaya çalışıyorum.
Kalabalık olduğumuz için masada servis değilde, tabakta servis yapıyoruz.
ÇAY DAVETİM İÇİN HAZIRLADIĞIM MÖNÜ;
İçli Köfte Börek
Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Börek
Tavuklu Tel Şehriye Salatası
Çörekotlu Kurabiye
Hazır Baklava Yufkasından Büzme Baklava
"Afiyetle Kalın"
ablacım menü şahane..
YanıtlaSilKur-an'larınızı Allah kabul etsin..
bizde genelde servis halinde veriyoruz toplantılarda.. daha pratik oluyor:)
hepsi harika olmuş arkadaşım.ellerine sağlık.öpüyorum.
YanıtlaSilCanım ne mutlu size hep muhabbet hem ibadet.Rabbim daim etsin.Menü süper ellerine sağlık öpüyorum.
YanıtlaSilArpa şehriye salatası akşamdan yapılabilirmi, yoksa aynı gün yapmakmı daha iyi oluyor..
YanıtlaSilmaşaallah tabak nefis herkese afiyet olsun
YanıtlaSildualarınızda bizlerede yer vermeyi unutmayın emi arkadaşım
sevgiler
Hepsi birbirinden güzel olmuş ellerinize sağlık.
YanıtlaSilHepsi harika görünüyor ellerine sağlık canım sevgiler..
YanıtlaSilHayırlı cumalar.Ne güzelbir toplantı,biz de cuma günleri komşularımla cuma saati toplanıyoruz,RABBİM okuduğumuz kur-an ve duaları kabul etsin.Amin.
YanıtlaSilAyrıca mamalar da nefis elinize sağlık. Sevgilerimle...
ÇOK LEZZETLİ GÖRÜNOYLAR AMA SALATAYA BAYILDIM NE GÜZEL GÖRÜNÜYOR ÖYLE O :)))
YanıtlaSilŞerbetli tatlıları sevdiğimden büzme baklavada aklım kaldı;)
YanıtlaSilellerine sağlık..
Sevgiler..
Adsız yorumcuya;
YanıtlaSilMerhaba,
Şehriyeyi pişirdikten sonra ayrıca sıvıyağ ekleyerek harmanlarsanız kolay kolay bir şey olmuyor.
İsterseniz akşamdan garnitürlerini tavuğunu hazırlayıp, buzdolabında bekletebilir, sabah sadece şehriyesini pişirerek garnitürle karıştırabilirsiniz.
Kolay gelsin.