Sömestr tatilinde annem, ablam, kızkardeşim, yengem, yeğenlerimle birlikte kahvaltıya bana toplandık.
Menüyü oluştururken çocukların çok sevdiği patates pizzası ve irmikli bonbona yer verdim.
3-2-1 poğaça yaptım, poğaça varken ayrıca börek yapmadım.
Pazı sarması da yine günün en çok talep edilen ürünlerinden birisi oldu.
Susam mantolu tahinli kek bu kış çok severek ve sık sık yaptığım bir tarif oldu, bu kahvaltı menüsünde de yer verdim ki ailemde bu şahane lezzet ile tanışsın.
Kendi yaptığım reçellerimde masada ki yerini aldı.
KAHVALTI MENÜSÜ;
Reçellerim;
Kivi Reçeli
Anjelik Erik Reçeli
Portakal Kabuğu Reçeli
"Afiyetle Kalın"
Hepsi birbirinden nefis özellikle kivi reçeline bayıldım rengi harika elinize sağlık
YanıtlaSilAz önce kahvaltı etmeme rağmen şu masayı görünce karnımın tekrar acıktığını hissettim =)) Ellerine sağlık, hepsi birbirinden nefis görünüyor.
YanıtlaSilben nasıl kahvaltı bu şekınım. Otel kahvaltısı gibi. 7 yıldızlı. Ellerinize sağlık . tarif linkleride altında yazılı imiş. geç farkettim. sevgilerle hepsine bakıcam..
YanıtlaSilo masada olmak isterdim herşey harika reçellere bittim poğaçada kekde gözüm kaldı resmen
YanıtlaSilellerine sağlık
ablacım herşey ne kadar da güzel görünüyor bereketli olsun ..
YanıtlaSilsevgiler..
Canım ellerine sağlık masa ve menü nefis orada misafir olmak varmış sevgiler...
YanıtlaSilKivi reçeli ne harika görünüyor,tıpkı masadaki diğer ikramlar gibi:)ellerine sağlık canım
YanıtlaSilEllerinize sağlık çok şık bir masa hazırlamışsınız,harika görünüyor...
YanıtlaSilOrada bir ben eksiğim:((şaka bir yana harika bir masa olmuş misafirleriniz oldukça şanslı:)Bu arada kivi reçeline hemen başlıyorum bende..
YanıtlaSilMuhterem Abla şu blog dünyasında sadece bir iki kişiye karşı beslediğim bir his var, "bir gün bu sofrada ağırlansam keşke" hissi =) Muhteşemsin Muhterem Abla =)
YanıtlaSilCanim ellerine saglik canim cok güzel nefis sofra receller cok nefis görünüyor.
YanıtlaSilMerhaba Muhterem Hanım,
YanıtlaSilEllerinize sağlık masaya bayıldım. Benim mutfağımda kırmızı beyaz. Mutfakta kırmızı beyazı çok severim. Kivi reçelini de çok beğendim...Sevgilerimle,