Bugün son yıllarda çok popüler olan bir karnabahar tarifi vereceğim.
Bu tarifi geçen kış çok sık yaptım fakat tarifi yayınlamak için bir fırsatını bulup resimlerini çekememiştim.
Geçtiğimiz günlerde yapım aşamaları ile birlikte resimlerini çektim.
Bahar iyice gelmeden kış tarifi olarak yayınlamak istedim.
Tariften bahsedecek olursam;
Fırında piştiği için hem pratik, hemde sağlıklı bir tarif.
Karnabaharı dilimliyorsunuz, tepsiye diziyorsunuz.
Damak tadınıza uygun baharatlarla bir yağ hazırlıyorsunuz.
Bu baharatlı yağı karnabahar dilimlerinin üzerine sürüp, fırında pişiriyorsunuz.
Bu kadar basit ve kolay.
Son zamanlarda bunun pane versiyonunu görmeye başladım.
Nasipse onu da önümüzde ki kış dener, buradan paylaşırız.